De siste dagene! (martineoo)

De siste dagene!Heihei alle sammen og riktig god lørdagskveld!
Håper alle har hatt en fantastisk helg så langt!

Selv sitter jeg i skrivende øyeblikk på kjøkkenet, hører på musikk, spiser godis og venter på at helgemiddagen skal bli ferdig, wii. I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere litt om mine siste dager, siden sist blogg innlegg, så enjoy, alle i hopa!!

Forrige fredag (altså da mitt siste blogg innlegg ble skrevet), hadde jeg et hyggelig besøk fra Lillestrøm. Vi koste oss med fredagstaco og bare chilla all day, kjempe koselig! Ellers gikk tiden veldig fort og sant som sies; Tiden går fort, i hyggelig selskap, så med andre ord en vellykket fredag. Senere kjørte jeg my friend til toget i Drammen og videre hoppet Madeleine (bestevenninnen min) på i Hokksund på vei hjem, på en kosekveld, med overnatting. Vi hadde en kjempe hyggelig kveld sammen, as always og hadde tidenes latterkule, har ikke hatt så vondt i kinnene og magen på lenge, hahahaha!!

Forrige lørdag hadde vi russebuss arbeid, så vi arbeidet med russebussen våres hele dagen! Videre senere på lørdagen ble jeg med venninnen min Nadia hjem en tur, sammen med Maja og vi koste oss masse.

Søndagen ble bare brukt til avslapping, slik jeg liker at mine søndager skal være.

På mandagen hadde mamma og jeg avtalt at vi skulle ta oss en tur til Drammen og besøke mormoren min en tur. Siden vi ikke hadde vært hos henne siden før morsdagen ville vi glede henne litt, så vi tok med oss litt kjeks og kjøpte en blomstebukett på veien, noe som falt veldig i smak, fra mormor sin side, hihi! Innimellom slår tanken meg med hvor heldige vi er, som har besteforeldre som lever og hvor mye vi egentlig burde beundre og sette pris på disse for alt de har gjort for våre foreldre og ikke minst, oss selv! Jeg må virkelig bli flinkere til og besøke besteforeldrene mine, når jeg tenker på hvor mye jeg egentlig verdsetter disse og alt de har opplevd og all den livserfaring de har, som vi overhodet ikke har! De har tross alt levd i mange 10-år mer enn oss og sånn som mine besteforeldre er mange og 80 år gamle, gud så glad jeg er i dem, de gjør meg så trygg og gir meg en god følelse. Hahaha, men nok om det, typisk meg og spore av, litt mer enn nødvendig, menmen, de fortjener jo all min ros!! Videre etter mamma og jeg hadde besøkt mormoren min, dro vi en tur ut i Drammen by og spiste en bedre middag, på Lizzis. Ah, jeg virkelig elsker Lizzis! De har tidenes beste pizza!

På tirsdagen stod jeg opp forholdsvis tidlig, fordi jeg hadde invitert inn alle bussjentene mine til en hyggelig kveld hjemme hos oss. Jeg dro i butikken, handlet inn snacks og brus/blandevann og vi hadde en super koselig kveld sammen, med bare hygge, uten så mye snakk om bussen og den typiske møtesnakken, så dette var kjempe hyggelig.

På onsdagen hadde jeg bare en rolig dag, der jeg slappet av her hjemme og ordnet litt småting.

Torsdagen hadde vi bestemt oss for og dra på en Sverige-tur, som alltid er like hyggelig!! Jeg kan faktisk nesten ikke huske sist jeg var på en Sverige-tur og det var deilig med en tur igjen. Vi skulle ta båten fra Sandefjord - Strømstad, som vi alltid pleier og ha som en tradisjon og siden båten gikk klokken: 10:00 fra Sandefjord, måtte jeg stå opp: 05:30, ah.... Men heldigvis gikk det bra og vi kom oss avgårde i tide (Ikke verst til meg og være, for de som kjenner meg rett). Turen var super koselig og jeg fikk handlet inn alt jeg trengte og hadde lyst på, både av sminke, klær, solbriller og slike ting, i tillegg til godis og mat og sånt, så alt i alt en vellykket tur.

På fredagen (Altså i går) ringte Madeleine meg, når jeg våknet og vi bestemte oss nok en gang for og ha en hyggelig venninne kveld. Hun tok buss til Åmot, der jeg hentet henne og vi koste oss masse sammen og hun dro hjem nå nylig! 

Ellers er det i dag lørdag og jeg har gjort noe nyttig, nemlig søkt på skole, noe som var veldig viktig at jeg husket og gjøre, før fristen som er 2. Mars og siden det er kun 28 dager i Februar dette året (Skuddår), så er jo dette tross alt månedens siste dag, så godt det nå er ordnet opp i og i orden, hihi!!

Ellers håper jeg alle får en flott helg videre og koser seg masse, skrik ut om det er noe dere vil ha et innlegg om.
Legger ved et bilde fra torsdagens koseklær, etter jeg kom hjem fra Sverige-tur, med familyen:

- Har du hatt en fin helg, så langt?

- Hva har du gjort de siste dagene?


Overdel:
Bik Bok // Kosebukse: Cubus // Klokke: DKNY 

 

- Martineoo


 • 28.02.2015 kl.21:08

  Ønsker du å følge bloggen min? Da kan jeg følge din også. Trykk på "legg til som venn" på bloggen min til venstre da :D

  28.02.2015 kl.22:09

  Tine: Det er gjort! :) Ha en super kveld videre.

  Skriv en ny kommentar
  Design: Ina Anjuta

  Martine

  Bloggen min er en typisk rosa blogg, der jeg blogger om alt og ingenting. Jeg kommer til og blogge om ting som inspirerer meg, som sminke, klær og det typiske en rosablogg omhandler, i tillegg til det kommer jeg til og dele ting som opptar meg og ikke minst mine personlige erfaringer i livet. Kontakt: martineooldebraaten@gmail.com // Instagram: mo_oldebraaten96

  bilde bilde bilde

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  Lenker


  Design


  Ina Anjuta bilde  hits