Long time, no see! (martineoo)

Long time, no see!Heihei alle sammen, lenge siden sist!

Som sagt i overskriften: "Long time, no see!", så er det ganske lenge siden sist jeg satt og skrev et blogg innlegg her inne! Ja, det begynner vel å nærme seg et par måneder siden faktisk, skremmende.. Hvertfall nå er jeg virkelig tilbake og grunnen til full stopp i bloggingen den siste tiden er at jeg rett og slett ikke har hatt noe å skrive om, hodet har bare enkelt sagt vært helt tomt og når jeg da ikke har noe inspirerende å skrive om, eller noe som opptar meg, så syntes jeg det heller ikke er noe poeng å sitte og skrive ned masse vas, bare for og få til et blogg innlegg, så da valgte jeg heller og ikke å skrive noe, i det hele tatt, enkelt og greit! Det som er bra med denne tiden hvor jeg ikke har blogget, er at jeg har savnet bloggingen masse og jeg syntes det er deilig å skrive igjen, dele ting med dere og bare rett og slett blogge, så det viser jo hvertfall at dette er noe jeg burde gjøre, siden jeg har savnet det. 

Ellers tenkte jeg og starte mitt første innlegg på en stund, med dette: Livet.

For hva er egentlig livet? Innimellom syntes jeg det er så utrolig vanskelig å vite hva livet egentlig er! Jeg lurer så ofte på, hva andre mennesker tenker om livet, i forhold til det jeg gjør? Som de fleste sier, så er det vel egentlig ikke noe fasit svar på hva livet er, men hva betyr det? Livet er ofte en berg-og-dal-bane og jeg syntes det er så vanskelig å vite hva jeg skal tenke innimellom. Livet kan være fantastisk, livet kan være helt jævelig, livet kan være som en dans på roser, der man lever på luft og kjærlighet og livet kan bare være helt greit og sånn tror jeg det er for oss alle mennesker. Jeg har så innmari lyst til innimellom bare og være en annen person for en dag og få et innblikk i hvordan et annet menneske tenker og hvordan er annet menneske ser på livet, i forhold til det jeg gjør! Det er ikke noe og legge skjul på at jeg er en tenker, jeg er en grubler og til tider går det litt for mye i hodet på meg, haha.. Jeg kan observere og granske tankene mine gang, på gang, på gang og lese en setning, men tolke den på så jævla mange forskjellige måter at jeg blir helt sprø og det kan føles ut som hjernen snart sprenger av tanker. Jeg er også en evig dagdrømmer og jeg drømmer, ofte, kanskje altfor ofte egentlig.. Jeg tenker, jeg grubler og jeg drømmer, dag inn, dag ut, dag, som natt, 24/7, all over, hele tiden, hvert døgn, som en slags repeat, hahaha.. Det skal ikke legges skjul på at jeg ofte drømmer om at jeg skulle så inderlig ønske at alt var som det var på min rosa sky, jeg hadde inni hodet mitt og at jeg bare kunne sveve på denne, hele livet! Det skal heller ikke legges skjul på at jeg drømmer meg bort i filmer og serier hver dag og skulle ønske at romantikken som skjer i verdens søsteste kjærlighetsfilmer skjedde akkurat meg og at jeg var en av søstrene i Kardashian fra tid til annen, men samtidig er jeg fornøyd av og være akkurat meg, for det er faktisk kun en av meg, det er bare en Martine Opsahl Oldebråten og det er akkurat meg og det vil jeg være stolt av og det er jeg stolt av (stort sett)! Jeg lever tross alt bare en gang, vi alle lever bare en gang og det livet er våres tid til og leve og dagen i dag, får vi aldri igjen, du vet: I morgen er starten på resten av ditt liv, tenk litt på det, for det tenker hvertfall ofte jeg på.. Denne livsteksten ble litt rar, kanskje litt over styr, men det er deilig og få ut alt hva man tenker og skrive det ned her, på bloggen og kanskje faktisk noen andre har tanker som meg, eller er jeg bare et underlig vesen, hmm. Uansett, dette er meg, enten du liker det eller ikke og ikke glem dette, kjære, kjære dere:

Ingen har overlevd livet hittil!

- Hva vil du at jeg skal skrive et blogg innlegg om?

- Har du noen rare tanker om livet, slik som meg?

- Har du andre spørsmål?

Siden det nå har vært lite blogging, som sagt tidligere, over en lang periode, har jeg laget et par kollasjer, med litt bilder fra tiden uten blogging! 
Mye bilder er det kanskje ikke, for jeg hadde også sykt mye fyllesnapsbilder-ish som ikke egner seg her, men ellers er det hvertfall noen bilder, så enjoy:- Martineoo

 

 

 

  • Skriv en ny kommentar
  Design: Ina Anjuta

  Martine

  Bloggen min er en typisk rosa blogg, der jeg blogger om alt og ingenting. Jeg kommer til og blogge om ting som inspirerer meg, som sminke, klær og det typiske en rosablogg omhandler, i tillegg til det kommer jeg til og dele ting som opptar meg og ikke minst mine personlige erfaringer i livet. Kontakt: martineooldebraaten@gmail.com // Instagram: mo_oldebraaten96

  bilde bilde bilde

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  Lenker


  Design


  Ina Anjuta bilde  hits