Verdens fineste tantebarn! (martineoo)

Verdens fineste tantebarn!Heisann alle sammen og riktig god kveld!

Håper alle har hatt en fantastisk flott helg, uansett om det nå, sakte men sikkert går mot hverdag igjen og en ny uke! Selv skal jeg fortelle dere litt om min egen helg og hvordan min helg har vært. På fredagen skulle mamma og jeg passe litt på tantungen min, Maiken. vi dro på formiddagen til Spikkestad for og hente henne og valgte og ta hun med til lekeland, i Drammen, som hun selv hadde veldig lyst til. Jeg er så stolt av denne fantastiske lille jenta og veldig stolt over og kunne kalle meg tanten hennes, hihi. Jeg blir så glad av sånne småtroll, som henne og det er helt sykt hvor fort tiden bare forsvinner av gårde og at hun allerede er 3,5 år, gurimalla! Vi hadde hvertfall en super hyggelig dag sammen på lekeland og det var kjempe koselig og ha hun litt på egenhånd! Jeg fikk meg litt god trening også, for hvor mye aktivitet jeg var i løpet av disse timene var en del og opp og ned i sklier, lekestativ og lignende, så jeg var egentlig ganske sliten når vi skulle til og dra.. God trening hvertfall!!!

Kvelden på fredagen ble brukt til et ærend i forhold til russetiden og når dette var gjort og jeg kom hjem igjen, så var det deilig og slappe av og og slenge seg ned på sofaen, med god mat, godis og tvkos! 

Ellers var planen på lørdagen og kanskje dra ut og feste, men etter mye om og men ble det heller til en avslappende lørdagskveld, sammen med foreldrene mine. Jeg var bedt på et arrangement i Oslo denne kvelden, men siden det er mye fremover og jeg har vært på et par fester i Oslo den siste tiden, syntes vi dette var litt langt, ork og slitsomt og bestemte oss på og finne noe nærmere tilfelle! Vi fant litt småfester, her og der, men siden det ikke var så mye denne lørdagen, besteme vi oss heller for og ta kvelden med ro, hjemme, hver fos oss.

Dagen i dag har også vært en fin søndag og slik søndager skal være, enten det er dagen derpå, hjemme fra hytteturer, eller bare sliten, så er søndager en typisk slappe av dag, etter min personlige mening. Jeg har bare hatt besøk i dag og det har vært kjempe hyggelig, slik det pleier og være, hihi! Tenkte også og skrive et innlegg om cheerleadingen nå etterpå, siden dette var ønskelig fra flere! 

Håper dere har en flott søndagskveld videre og ikke minst en god start på uken, kos dere masse!

- Hvordan har din helg vært?

- Har du noen ønsker om hva jeg skal blogge om?

- Har du blogg?

Bilder fra fredagens lekeland, i Drammen:


Syntes ikke dette bildet var så fint av meg selv, men veldig fint av 
Maiken og meg, i sammen!Verdens fineste tantebarn og mamma!Maiken og meg!

 

- Martineoo • Skriv en ny kommentar
  Design: Ina Anjuta

  Martine

  Bloggen min er en typisk rosa blogg, der jeg blogger om alt og ingenting. Jeg kommer til og blogge om ting som inspirerer meg, som sminke, klær og det typiske en rosablogg omhandler, i tillegg til det kommer jeg til og dele ting som opptar meg og ikke minst mine personlige erfaringer i livet. Kontakt: martineooldebraaten@gmail.com Instagram: mo_oldebraaten96

  bilde bilde bilde

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  Lenker


  Design


  Ina Anjuta bilde  hits